Zweden-schaatsen-ijsvissen
Beleef de winter in Zweden en ontdek een ander soort wintersportvakantie. Ontdek de rust, de ruimte en de prachtige omgeving vanuit deze uitstekend geïsoleerde en comfortabel ingerichte woning met een formidabel uitzicht over het bevroren meer Östra Silen en het omringende winterlandschap.Voor een sportieve wandeling stapt u zo vanuit de woning de bossen in of bindt u de ski’s onder voor een langlauftocht over de wit besneeuwde bospaden, of maakt u een tocht over het ijs naar een van de verstilde eilandjes in het bevroren meer vlak voor de woning. Wanneer u wilt skiën in de omgeving kunt u gebruik maken van de skipistes bij Årjäng en Edleskog, voor nog meer en uitgebreidere mogelijkheden kunt u terecht in Valfjället en Askim. Ook is het een geweldige belevenis om op het voor de woning gelegen meer Östra Silen een schaatstocht te maken met om u heen alleen maar de rust van een indrukwekkend winterlandschap met een oneindig verre horizon. Met goede weersomstandigheden kunt u eventueel ook deelnemen aan een schaatstocht in de omgeving onder begeleiding van een ervaren gids.

Zweden-wintervakantie
Zweden-winterstuga
Winterpret is er voor iedereen en bij de woning zijn sleetjes aanwezig om van de heuvel af naar beneden te glijden. Of beleef de ervaring van "pimpla", ijsvissen op het bevroren meer door een zelf geboord gat in het ijs, de hiervoor benodigde materialen zijn voor gebruik in de woning aanwezig.

Vaak komen de dieren uit het nabijgelegen Glaskogen natuurreservaat in de buurt van de woning. Sporen in de sneeuw van elanden, reeën, vossen en hazen geven aan waarlangs hun route is, een sporenboek is aanwezig in de woning. Uiteraard is een uitstapje naar het Glaskogen natuurreservaat ook zeer de moeite waard en is de kans om dieren en sporen tegen te komen er nog veel groter. Na een dag vol indrukken en winterpret kunt u behaaglijk uitrusten in de goed geïsoleerde en uitstekend verwarmde woning, om bij een gezellig houtvuur na te praten over de belevenissen en ervaringen van de afgelopen dag in deze prachtige omgeving.
Zweden-wintervakantie-bos
Zweden-wintervakantie-vakantiehuis
Zweden-winterstuga
Zweden-winter-skien
Zweden-winter
Zweden-ijsvissen
Zweden-skien-langlaufen
Home | Venster sluiten